Probleme me chatin?

Nëse ju mendoni që ndonjë Admin ose Operator ju ka larguar padrejtësisht nga CHAT-i ju mund të na kontaktoni duke plotsuar formularin që gjendet më poshtë ose duke klikuar  KËTU . Nëse ju posedoni screen shot mund ta uploadoni në ndonjë faqe dhe të na bashkangjitni linkun tek mesazhi që do të dërgoni.

SHOQERIA NETWORK

Kontakt

Nëse keni problem në kyçje ose jeni të përjashtuar nga Chati , dergoni arsyen qe lexoni per perjashtimin tuaj, IP adresen si dhe nickun qe perdorni ne chat  dhe  na shkruani ketu apo dergoni ne emailin tonë admin@shoqeria.de dhe ju lutemi shënoni detaje të sakta nëse pritni që t`ju përgjigjemi..
Verejtje: Nëse ju prisni një përgjigje nga ana jonë ju lutem përdorni E-mail të saktë.

#ndihme
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Aplikacioni ne dispozicion per telefonat e menqur.

Si funksionon?

Ju na shkruani dhe tregoni ne detaje per kerkesen/ankesen tuaj.

Ne pranojme kerkesen/ankesen tuaj dhe ate e dergojme tek personat e pergjegjeshem te chatit.

Adminet tane shqyrtojne ne perpikeri kerkesen/ankesen tuaj.

We Are Ready To Take our EMAIL 24 hours, 7 days!

admin@s​hoqeria.de